2 Een vrouw met een mondmasker.
RV Een vrouw met een mondmasker.

Exclusief voor abonnees

Miljoenendeal mondmaskers oneerlijk verlopen? Zeven firma’s om onduidelijke redenen geweigerd, duurste offerte haalt contract binnen

Heeft de obscure Luxemburgse postbusvennootschap Avrox de deal voor 15 miljoen stoffen mondmaskers fair gewonnen? Textielfirma's die hun dossier perfect in orde hadden, blijken door de overheid om onduidelijke redenen overboord gegooid. "Nooit meegemaakt", zucht één firma. "Dit moet onderzocht worden", vindt N-VA.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

172 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tom Sreivilo

    moest er een minister aansprakelijk zijn voor grove fouten, dan zou het niet meer dan fair zijn dat die miljoenendeal door die minister zijn privé budget betaald word (+ de rest van zijn leven ervoor werken)

  • michel mans

    Die ministers aansprakelijk stellen, de Belgische belasting betaler mag hier niet voor opdraaien. Terug naar 1 regering met bekwame en eerlijke mensen. Cordon opheffen en zien wat deze partij er van terecht brengt. Zolang ze niet mee regeren kun je niet zien of ze bekwaam zijn. Zeggen dat ze te rechts zijn is geen excuus. Links is te links nu en dat is dan juist hetzelfde. Word eens volwassen

Lees meer