3 Sally's moeder Lydia (67) met haar kleindochter Naomi, die amper 3 jaar was toen haar mama vermoord werd. Intussen is Naomi 25 en lijkt ze als twee druppels water op haar moeder.
Joel Hoylaerts / Photonews Sally's moeder Lydia (67) met haar kleindochter Naomi, die amper 3 jaar was toen haar mama vermoord werd. Intussen is Naomi 25 en lijkt ze als twee druppels water op haar moeder.

Exclusief voor abonnees

Moeder en dochter vermoorde Sally Van Hecke zijn opgelucht dat onderzoek heropend is: “Ik kon de moordenaar moeilijk zelf gaan zoeken”

Hoe reageert een moeder wanneer uitgerekend een journalist meent te weten wie 22 jaar eerder haar kind heeft vermoord? "Dan vraag je je vooral af waarom het gerecht daar nooit in is geslaagd", zegt Lydia De Decker (67). Dankzij de makers van het VTM-programma 'Cold Case' kan ze eindelijk een gezicht plakken op de man die haar dochter Sally Van Hecke (20) in 1996 vermoordde en achterliet aan het Antwerpse Sint-Annastrand.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer