2 Sara Lou komt op YouTube onder meer op voor vrouwenrechten, wat haar vaak kritiek oplevert.
Photo News Sara Lou komt op YouTube onder meer op voor vrouwenrechten, wat haar vaak kritiek oplevert.

Exclusief voor abonnees

Molenbeekse Sara (26) veroordeelt relschoppers in massaal gedeeld filmpje: "Ik vraag me af op welk moment je je een grote meneer voelde"

Ze is 26, hoogzwanger en dankzij één YouTube-video de stem van verontwaardigd Molenbeek. Sara Lou nam een filmpje waarin ze de relschoppers die met oudejaar op plundertocht gingen boos toespreekt. "Niemand steunt jullie."

Vol afschuw bekeek Sara Lou op 1 januari de beelden van tientallen jongeren die aan het Zwarte Vijversplein een apotheek plunderen, computers stelen uit een elektronicazaak en auto's in brand steken. "Ik vond het afschuwelijk", zegt de onderneemster die in Molenbeek opgroeide en bekend is van haar YouTube-kanaal Molem Sisters. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Francois Van Mol

    Dit is gewoon een zet om de illusie te scheppen dat ze begaan zijn . De praktijk is dat heel de gemeenschap weet wie en wat het waren,maar ze houden elkander een hand boven het hoofd. Op mij maakt deze vertoning geen indruk. Dit is de zoveelste vorm van emotionele chantage .

  • Fred Fourgon

    Alleen al het verschil van die handvol meningen hier, over wat deze vrouw komt te zeggen in het openbaar, toont aan dat het probleem nooit kan worden opgelost. Het water is namelijk veel te diep.

Lees meer