Na de affaire-Kucam zette N-VA het migratiepotje een tijd op een lager vuurtje, maar op 40 dagen voor de verkiezingen is Francken weer helemaal los.
Photo News Na de affaire-Kucam zette N-VA het migratiepotje een tijd op een lager vuurtje, maar op 40 dagen voor de verkiezingen is Francken weer helemaal los.

Exclusief voor abonnees

N-VA duwt migratiethema weer in campagne: “Het ‘gevaar’ van een ‘nieuwe asielcrisis’”

Met filmpjes over een 'nieuwe asielcrisis' en 'het gevaar' van een asielcentrum in Deurne, duwt N-VA het migratiethema weer in de campagne. Niet zonder risico. Op rechts zit Vlaams Belang klaar met de voorhamer en op links wijt Antwerps coalitiepartner sp.a de 'crisis' aan Theo Francken (N-VA).

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • ROGER VAN THILLO

    N-VA hoeft het probleem migratie niet terug in de campagne te duwen. Het is nooit echt weg geweest. Door de klimaatbetogingen, gesteund door de media, is het op de achtergrond geraakt. Recente cijfers tonen duidelijk dat door het nieuwe beleid van De Block de immigratie toeneemt. Dit belangrijk thema kost behoorlijk wat centen, wat blijkbaar niet mag geweten worden. Dus het heeft alles te maken met bestuurbaarheid van het land, waarvoor andere zaken moeten wijken.

  • Richard Kerkhofs

    De N-VA teert op 'slecht nieuws'-verhalen en wanneer die er niet zijn, vinder ze er wel uit.

Lees meer