Na de affaire-Kucam zette N-VA het migratiepotje een tijd op een lager vuurtje, maar op 40 dagen voor de verkiezingen is Francken weer helemaal los.
Photo News Na de affaire-Kucam zette N-VA het migratiepotje een tijd op een lager vuurtje, maar op 40 dagen voor de verkiezingen is Francken weer helemaal los.

Exclusief voor abonnees

N-VA duwt migratiethema weer in campagne: “Het ‘gevaar’ van een ‘nieuwe asielcrisis’”

Met filmpjes over een 'nieuwe asielcrisis' en 'het gevaar' van een asielcentrum in Deurne, duwt N-VA het migratiethema weer in de campagne. Niet zonder risico. Op rechts zit Vlaams Belang klaar met de voorhamer en op links wijt Antwerps coalitiepartner sp.a de 'crisis' aan Theo Francken (N-VA).

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ROGER VAN THILLO

    N-VA hoeft het probleem migratie niet terug in de campagne te duwen. Het is nooit echt weg geweest. Door de klimaatbetogingen, gesteund door de media, is het op de achtergrond geraakt. Recente cijfers tonen duidelijk dat door het nieuwe beleid van De Block de immigratie toeneemt. Dit belangrijk thema kost behoorlijk wat centen, wat blijkbaar niet mag geweten worden. Dus het heeft alles te maken met bestuurbaarheid van het land, waarvoor andere zaken moeten wijken.

  • Richard Kerkhofs

    De N-VA teert op 'slecht nieuws'-verhalen en wanneer die er niet zijn, vinder ze er wel uit.

Lees meer