2 Familiekiekje nog voor corona hen in een klein appartementje vastzette: opa Roberto, Olivers oom, Oliver, zijn tante en oma Renate in Buenos Aires.
RV Familiekiekje nog voor corona hen in een klein appartementje vastzette: opa Roberto, Olivers oom, Oliver, zijn tante en oma Renate in Buenos Aires.

Exclusief voor abonnees

Oliver (11) zat in Argentinië twee maanden in lockdown zonder ouders

Dan mag je op je elfde op bezoek bij je grootouders in Argentinië, beland je op 13.000 kilometer van huis in een strikte lockdown op een appartementje met een klein balkon. Hoewel er nog tot september geen vluchten zijn, vliegt Oliver Carbonell uit Overijse morgen terug naar huis. Eindelijk, al was hij soms ook jaloers op z'n Belgische vriendjes. "Die hadden minder schoolwerk dan ik van mijn Argentijnse school kreeg."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • gerda Beynen

    Niet klagen he, Argentinië is prachtig weer mooi land maar ja als je niet buiten kunt, u ouders wisten ZEER goed dat er ne lock down aankwam en hadden ongeveer 10dagen om u terug te laten vliegen iedereen trouwens overal ter wereld had ongeveer 10dagen voor ze luchtruim gesloten hebben dus...was je eigen keuze.

Lees meer