2
Thinkstock

Exclusief voor abonnees

Omdat we bang zijn over limiet te gaan, durven we op reis amper mobiel surfen

Mobiel surfen op vakantie is niet zonder risico voor de gsm-factuur. Of dat is toch wat tal van Vlamingen denken. En dus durft 30% geen video te bekijken en verbiedt 61% zijn kinderen om mobiele data te gebruiken op reis. "We kunnen ons verbruik niet inschatten en zetten er daarom de rem op." Nochtans raak je er verder mee dan je denkt.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Van Den Bergh

    Telenet : Roaming uitgeschakeld op luchthaven bij vertrek . Toch extra kosten aangerekend . Telenet gecontacteerd , zij raadden aan SIMkaart te verwijderen .... Ze weten het zelf niet meer ....

  • Jakke Troost

    Gewoon een SIM kaart kopen in de plaatselijke telefoonwinkel en je surft nog goedkoper dan bij ons in Belgie. Ik kom met 20€ anderhalve maand toe hier in Kenia. Elke dag minstens een uur op internet en veelvuldig gebruik van Google maps. Heb tijdens mijn eerste bezoek de fout gemaakt om roaming in te schakelen men Telenet SIM en kreeg bij thuiskomst een rekening van 620€ gepresenteerd terwijl ik toen heel zuinig was met dataverbruik.

Lees meer