3 Inga Verbeeck
AFP Inga Verbeeck

Exclusief voor abonnees

Onbetaald personeel van exclusief datingbureau getuigt: “We bleven werken uit compassie met de klanten”

"Ze waande zich cupido van de wereld." Het is een uitspraak van één van de medewerksters van de Antwerpse Inga Verbeeck, die haar exclusieve datingagentschap Ivy International vrijdag failliet zag gaan. "Ze beloofde liefde aan iedereen, ook al kon ze die belofte niet waarmaken." Het bankroet is een bittere pil voor Ivy's werkneemsters, die uit passie voor het vak en compassie met de klanten zelfs onbetaald bleven werken.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gerrit gasthuis

    ik vind het wel vrij straf dat een ondernemer die failliet gaat zo door het slijk kan worden gehaald. Matchmaking is geen oplichting en internationaal gangbaar. Dat personeel in die omstandigheden en een aantal klanten niet tevreden zijn is evident. Maar België moet respectvoller omgaan met zijn ondernemers.Ja natuurlijk gelooft ze dat ze de Cupido is van de wereld ze moet geloven in zichzelf.

  • andre Dewilde

    Noem een kat een kat. Dating......spelen enkel met de gevoelens van eenzame mensen om zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Er bestaat daar een woord voor; pure oplichting.

Lees meer