3 Inga Verbeeck
AFP Inga Verbeeck

Exclusief voor abonnees

Onbetaald personeel van exclusief datingbureau getuigt: “We bleven werken uit compassie met de klanten”

"Ze waande zich cupido van de wereld." Het is een uitspraak van één van de medewerksters van de Antwerpse Inga Verbeeck, die haar exclusieve datingagentschap Ivy International vrijdag failliet zag gaan. "Ze beloofde liefde aan iedereen, ook al kon ze die belofte niet waarmaken." Het bankroet is een bittere pil voor Ivy's werkneemsters, die uit passie voor het vak en compassie met de klanten zelfs onbetaald bleven werken.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gerrit gasthuis

    ik vind het wel vrij straf dat een ondernemer die failliet gaat zo door het slijk kan worden gehaald. Matchmaking is geen oplichting en internationaal gangbaar. Dat personeel in die omstandigheden en een aantal klanten niet tevreden zijn is evident. Maar België moet respectvoller omgaan met zijn ondernemers.Ja natuurlijk gelooft ze dat ze de Cupido is van de wereld ze moet geloven in zichzelf.

  • andre Dewilde

    Noem een kat een kat. Dating......spelen enkel met de gevoelens van eenzame mensen om zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Er bestaat daar een woord voor; pure oplichting.

Lees meer