2 De controletoren van skeyes in Steenokkerzeel. Een plek waar je enkel aan de slag mag na een zware selectieronde en een tweejarige opleiding.
BELGA De controletoren van skeyes in Steenokkerzeel. Een plek waar je enkel aan de slag mag na een zware selectieronde en een tweejarige opleiding.

Exclusief voor abonnees

Onderzoek naar fraude bij skeyes: “Nieuw examen omdat zoon baas niet geslaagd was”

ONDERZOEK NAAR FRAUDE BIJ LUCHTVERKEERSLEIDER

Federaal minister van Mobiliteit François Bellot laat onderzoeken of een examen voor kandidaat-luchtverkeersleiders bij skeyes correct verlopen is. Een mondeling examen van januari werd ongeldig verklaard en mocht worden overgedaan. Volgens de Gilde van Luchtverkeersleiders omdat de zoon van een directielid niet geslaagd was, volgens skeyes omdat de procedure niet gevolgd was.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Mattheessens

    Belangenvermening en nepotisme is vol aan de gang in de politiek en de ambtenarij, een echte plaag, zo erg als nu is het zelden geweest. Daar moet echt iets aan gedaan worden, het werkt onbekwaamheid en ons kent ons politiek in de hand.

  • Mario Tersago

    Het zal ergens tussenin varen, maar belangenvermenging is iets dat aangepakt en serieus bestraft moet worden.

Lees meer