4
Belga

Exclusief voor abonnees

Onze editorialist Jan Segers: “Niets dan lof voor Belgische aanpak”

Voor champagne in het gezelschap van vrienden en buren is het te vroeg, maar hier en daar hoor je in dit land de eerste voorzichtige zucht van opluchting: België doet het goéd. Ze zijn schaars, de Europese ranglijsten waarin ons land niet in de buik van het peloton zit of aan de staart hangt. Maar in onze aanpak van corona scoren we vooralsnog bovengemiddeld. Niet uitzonderlijk goed, maar wel goed. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • André Herbots

    Natuurlijk dat Segers dat zegt, de meerderheid van de ministers in deze regering zijn van de partij die hij bejubelt.

  • pascal de bruycker

    men doet wat men kan , maar er moeten dringend meer beschermmiddelen komen voor mensen die in de eerste lijn staan ( personeel WZC...) , zoniet zal het toch verkeerd aflopen . Lof is mooi voor diegenen die het echt verdienen en helaas ook al voor alle mensen over gans de wereld die het betrapt hebben of ziek zijn omwille van het feit dat ze hun werk deden volgens hun ethische code . Er zijn er helaas ook andere...

Lees meer