Jan Segers
Bart Leye Jan Segers

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Datums van mogelijke verkiezingszondagen zoemen al in het rond. 26 april? 10 mei? 14 juni?

De lippen van Koen Geens zijn verzegeld, maar je zou geld geven om vandaag het achterste van zijn tong te zien. De koninklijke missie die hem werd toebedeeld, is volgens Geens een open opdracht, maar zijn partijgenoten van CD&V laten geen kans onbenut om die opdracht te vernauwen tot het vormen van een regering met de PS en de N-VA. Na Joachim Coens heeft nu ook Pieter De Crem nog eens duidelijk gemaakt dat de PS moet stoppen met dromen van het grote kantelmoment: nee, CD&V zal N-VA niet loslaten, en Vivaldi bestaat niet. Point à la ligne.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Boden

    14 juni? Dat is nog 4 maanden. En in tussentijd met de kaarten spelen of wat ?

  • Guy Soetewey

    Arrogantie van links Wallonië hebben een vermenigvuldiginsfactor nodig want zonder hebben ze beide 15 procent. Maar de vijfde of zesde partij van het land blaak van hoogmoed.

Lees meer