Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Een regering met de onverzoenbare N-VA en PS kan het toch bezwaarlijk slechter doen dan de regeringen-Di Rupo of -Michel, toch?”

N-VA en PS samenbrengen, eerst rond de onderhandelingstafel en nadien in de regering. Paars-geel, dat is het enige doel van het duo Vande Lanotte-Reynders. Geen enkel ander scenario ligt vandaag op de tafel van de informateurs. Ook niet paars-groen. Elke nieuwe regering zal volgens hen zowel de partij van Bart De Wever als die van Elio Di Rupo moeten bevatten, de grootste aan beide zijden van de taalgrens. Mathematisch is dat de logica zelf en bijna een noodzaak.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

52 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Patrick Van Lersberghe

    @ Jose Van Hauwaert: Meer en meer wordt het duidelijk dat we niet anders kunnen dan te evolueren naar een supranationale overheid die meer bevoegdheden zal overnemen en de beweegruimte van lokale overheden zal beperken, willen we de concurrentiestrijd beperken met onze voornaamste Europese partners en ons bezig houden met het internationale spectrum die zich meer en meer laten manifesteren met handelsbeperkingen op te leggen en handelsoorlogen aan te flakkeren.

  • Rosanne Van Daele

    Gewoon alle regeringen afschaffen. De enigste reële besparing en gedaan met eigen postjes te creëren. Stop deze N-VA-stupiditeiten !!!

Lees meer