Jan Segers
© Bart Leye Jan Segers

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Geld uitgeven dat er niet is, daarin is België Europese top en Paul Magnette wereldklasse

Je gelooft je eigen ogen niet. Telkens als je denkt dat je met de nieuwste paars-groene nota het ergste wel gehad hebt, legt informateur Paul Magnette er nog een laag bovenop. Die het totaalpakket nog meer onbetaalbaar maakt dan het al was. In zijn laatste worp laat Magnette gemakshalve in het midden of hij alle miljarden die hij extra wil uitgeven gaat recupereren, en zo ja: hoe. 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

154 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • benny vanderperre

    1 regering aub, geleid door bekwame technocraten , geen onbekwame, opruiende, geldverslindende politiekers meer voor mij. De tijd dringt en een land moet serieus geleid worden. Ik vind het wel straf en frustrerend dat wij Belgen dit allemaal zo maar toe laten bij deze gezegd.

  • Patrick Van Lersberghe

    Nonsens, elke regering, ongeacht zijn samenstelling zal te maken hebben met maatregelen die gevoelig liggen bij de bevolking. We weten gewoon niet wat de toekomst zal brengen. Van het verleden en het heden kunnen we enkel maar vaststellen dat er een put van 11 miljard moet gedicht worden.

Lees meer