Jan Jambon.
BELGA Jan Jambon.

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Het zijn niet de cijfers op zich die ons zorgen moeten baren, wel het geknoei van de federale en Vlaamse regering

Zullen we toch nog even wachten voor we in paniek alle windrichtingen uit stuiven op de vlucht voor een tweede golf van het coronavirus? Ja, het aantal besmettingen is de voorbije week gestegen. Lichtjes. Met één tiende. Dat klinkt stevig, maar het gaat nog altijd maar om eenheden: van gemiddeld 86 naar gemiddeld 95 per dag. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

53 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gilbert Van den Berghe

    Niet opnieuw minimaliseren aub. Nu is ineens dat gemiddelde ( 95 ) wel belangrijk, een andere keer per dag moet het zijn . Dat is 169 of wat ook . Stijgt al 12 dagen . Dàt zijn de cijfers die NU belangrijk zijn, niet die van TOEN van meer. De taak overheid ? Ja zeker, maar maar als niemand, tenminste veel te veel weinig maatregelen volgen( wat een feit is ) dan mag je nog de allerbeste overheid mijnheer Jan Segers, Zou daar niet dat schoentje méér wringen? Kom nu eens met de waarheid.Durf.

  • Ronny Ooijen

    Jan De Korte, adviseurs geven advies en meer niet. Maar misschien is Bpost in uw ogen verantwoordelijk voor de rekeningen die u ontvangt. Johan De Cauwer, wie of welke partij zei tegen N(V)-Blabla dat ze maar moesten oprotten? Niemand. Dat besloot die neoliberale partij zelf na jaren dat pact actief gesteund te hebben. Meer nog, ze werkten er zelf aan mee. De zoveelste bocht van de windhaantjespartij!

Lees meer