Christian Leysen.
Photo News Christian Leysen.

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Lig er deze vakantie even niet wakker van op het zuiderse strand of op uw eigen terras, maar weet: er breken barre tijden aan”

De zomer is niet het moment om u lastig te vallen met onheilsboodschappen. Geniet van uw welverdiende vakantie en lig er dus niet van wakker, daar op uw zuiderse strand of op uw eigen zonneterras, maar weet: er breken barre tijden aan, niet alleen voor u, maar meer nog voor uw kinderen en uw kleinkinderen. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

69 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gilbert Geldof

    Bart Wijsdekkers, dankzij de babyboomers heb je nu een pc of smartphone om op te tokkelen. Kan je 3 keer per jaar op reis en heeft elk gezin 2 auto's. In mijn jeugd was de enige vakantie eens een week op half pension in een pension aan onze kust, dus geen hotel. En, toch waren we tevreden en op onze manier gelukkig. Iets wat de milleniums of de generatie '90 niet meer kunnen. Meer, meer en nog meer en nog is het niet genoeg.

  • Bart Wijsdekkers

    Met dank aan de babyboomers die later bekend zullen staan als de generatie die alles verpestte. Hun ouders waren helden. De kinderen van de babyboomers groeiden vaak op met de egoïstische handelingen. Op 55 waren de meeste op pensioen. Heel veel van hen waren te lui om te werken. Verlaag hun pensioen gerust nu al...

Lees meer