Christian Leysen.
Photo News Christian Leysen.

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Lig er deze vakantie even niet wakker van op het zuiderse strand of op uw eigen terras, maar weet: er breken barre tijden aan”

De zomer is niet het moment om u lastig te vallen met onheilsboodschappen. Geniet van uw welverdiende vakantie en lig er dus niet van wakker, daar op uw zuiderse strand of op uw eigen zonneterras, maar weet: er breken barre tijden aan, niet alleen voor u, maar meer nog voor uw kinderen en uw kleinkinderen. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

70 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gilbert Geldof

    Bart Wijsdekkers, dankzij de babyboomers heb je nu een pc of smartphone om op te tokkelen. Kan je 3 keer per jaar op reis en heeft elk gezin 2 auto's. In mijn jeugd was de enige vakantie eens een week op half pension in een pension aan onze kust, dus geen hotel. En, toch waren we tevreden en op onze manier gelukkig. Iets wat de milleniums of de generatie '90 niet meer kunnen. Meer, meer en nog meer en nog is het niet genoeg.

  • Bart Wijsdekkers

    Met dank aan de babyboomers die later bekend zullen staan als de generatie die alles verpestte. Hun ouders waren helden. De kinderen van de babyboomers groeiden vaak op met de egoïstische handelingen. Op 55 waren de meeste op pensioen. Heel veel van hen waren te lui om te werken. Verlaag hun pensioen gerust nu al...

Lees meer