Jan Segers.
© Bart Leye Jan Segers.

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. Onderschat Paul Magnette vooral niet

Wat zegt het over de levensvatbaarheid van een land als een half jaar na de verkiezingen de nieuwe informateur zijn slaagkansen inschat als 2 op 10 en zichzelf toch een optimist noemt, zonder een spoor van ironie? Noem het voluntarisme op zijn Belgisch. Maar onderschat vooral Paul Magnette niet. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bob De Visser

    Beste Paul Vandekerckhove , de reden waarom we Bart De Wever weinig zien is omdat hij zich op een verstandige manier ervoor behoedt niet in ' over-exposure ' te geraken . M.a.w., spaar je pijlen . Wat nu gebeurt zijn voorhoede gevechten , ballonnetjes oplaten , politieke opponenten uit hun tent lokken . Bart is daar veel te slim voor , hij heeft 2010 meegemaakt en kent zijn gemene politieke vijanden inmiddels zeer goed . Er is een nieuwe (eerlijke !) peiling nodig om de dingen te doen bewegen

  • Patrick Peeters

    Hopelijk slaagt hij erin de N-VA erbij te krijgen want daar heeft de meerderheid van de Vlamingen tenslotte voor gekozen. De democratie is ver te zoeken in dit land! Het is hier perfect mogelijk een regering van verliezers te vormen en dat zou niet mogelijk mogen zijn. Hoognodig dat de wetten aangepast worden!

Lees meer