ANP/Leye

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Onze dodentol is de derde hoogste ter wereld, maar toch moet het land zo snel mogelijk weer aan de slag”

Twee linkerhanden heb ik, maar mocht men mij vragen om een standbeeld te houwen voor onze zorgverleners, ik deed het. Geen talent voor adoratie heb ik, maar mocht men mij vragen om een lofdicht te schrijven voor Steven Van Gucht, Marc Van Ranst, Erika Vlieghe, Geert Meyfroidt, Pierre Van Damme en andere artsen, ik deed het. Hun expertise, hun naturel, hun helderheid: was de toestand niet zo dramatisch, je zou ze een verademing noemen. En toch.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

95 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • herman de genst

    Leo Vos en personeel van de supermarkten dan ? en personeel in zorgcentra en noem maar op , hoe moeten die zich dan wel voelen ? het ik gevoel is nog steeds sterk aanwezig .

  • Michel Marcelis

    We hebben een hoog dodental omdat we transparant en correct alle cijfers communiceren. Andere landen doen dit gemakshalve niet om zo geen verzichtsverlies te lijden...

Lees meer