Kris Van Dijck.
BELGA Kris Van Dijck.

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. “Pijnlijk, maar ontslag Van Dijck kwam geen dag te vroeg”

Exit Kris Van Dijck. Pijnlijker en schaamtelijker wordt het niet, ook niet in de meedogenloze stiel die de politiek is. Vorige week nog keek de flamingante interimvoorzitter van het Vlaams Parlement uit naar wat het hoogtepunt in zijn carrière moest worden: de 11 julitoespraak in het Brusselse stadhuis. Een moment de gloire moest het worden. Het werd een moment de gêne zonder voorgaande, in het bijzijn van al zijn collega's en voor het oog van de camera's. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lot Claeys

    Mijn opinie: UW stiel is meedogenloos en schaamteloos, meneer Segers.

  • Eric Sibiet

    Jan Segers, een beetje voorbarige veroordeling van jou, wat als blijkt dat van Dijck niets verkeerd heeft gedaan maar gewoon zoals alle politici aan dienstbetoon heeft gedaan voor iemand die hij kent vanuit zijn privé-sfeer Zul je dit dan ook in kolom vermelden????? Wat je opmerking over deontologie betreft, als we daarover beginnen kun je elke politieker wel iets aanwrijven dat deontologisch niet helemaal correct is

Lees meer