2
BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze opinie. "Wetenschappers gaan de klimaatnoden objectiveren, maar dat garandeert niets. Want het ontbreekt onze politici niet aan informatie, wel aan moed"

De wetenschap schaart zich voluit achter de klimaatbetogers. Duizenden academici sporen de politiek aan tot meer haast en ambitie. Experts gaan de eisen onderbouwen en de noden objectiveren. Zij geven de voorzet. De volgende regeringen moeten de bal er alleen nog in trappen, zou je denken. Simpel. Een kans voor open doel. En toch. Wees niet verbaasd als de politici ze andermaal laten liggen.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Roger Geens

    Het is zo eenvoudig ,wij moeten niet heel de wereld redden ,wij moeten gewoon dag na dag kijken waar wij kunnen besparen op al die dingen die niet nodig zijn .als wij alles zo efficiënt mogelijk doen; besparen wij allemaal .Men moet niet denken dat men gaten kan blijven boren om gas ,olie of andere duurzame stoffen boven te halen .Al die stoffen zijn eindig en daarna moet de jeugd van vandaag naar iets anders op zoek ,laten wij nu die mensen helpen .

  • Ingrid Vantroostenberghe

    Zeg aan die spijbelaarsters dat zij later geen kinderenmogen hebben. Er lopen al mensjes genoeg rond

Lees meer