2 Of je aan de toog een pintje mag bestellen, daar wordt nog over gediscussieerd. Er blijven plakken is alvast uitgesloten.
BELGA Of je aan de toog een pintje mag bestellen, daar wordt nog over gediscussieerd. Er blijven plakken is alvast uitgesloten.

Exclusief voor abonnees

Ook cafés open op 8 juni, regering buigt zich over btw-verlaging voor 1 jaar

Als er de komende dagen geen plotse heropflakkering komt, zal de Veiligheidsraad volgende week beslissen dat niet alleen de restaurants, maar ook de cafés op 8 juni hun deuren mogen openen. De ministerraad buigt zich vandaag ook over een tijdelijke btw-verlaging voor beiden. In Le Soir pleit minister van Zelfstandigen Denis Ducarme (MR) daarnaast voor een verlenging van het overbruggingsrecht voor getroffen zelfstandigen naar juli en augustus.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

110 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sven Stolk

    Vandaag na 3 maand moet de regering nog steeds nadenken hoe en wat. Sorry machtsmensen. Onbekwaam spelen jullie met ons geld We MOETEN afgeven aan deze staat. Hoe het besteed wordt is na verkiezing. Dat mag enkel de machthebbende politiekers dan beslissen voor 4 jaar. Hoe moet je dit blijven aanvaarden?Niet.

  • LUC VAN DER VEKEN

    Btw verlaging op niet alcoholische dranken. In de horeca koopt men de helft van frisdranken, bakken bier, duivel, zwaardere bieren, chips en koekjes, ect. bij Okay, Colruyt en Makro. Wie een horeca openhoud zie je direct aan de karren aan de kassa. En daar wordt niets van aangegeven.

Lees meer