EPA

Exclusief voor abonnees

Op reis naar het buitenland? Dit moet je weten voor je naar deze Europese landen vertrekt

We kunnen dan toch reizen deze zomer. Veel Europese lidstaten openen hun grenzen zelfs graag voor toeristen. En mondmasker en afstandsregel buiten beschouwing gelaten, valt het met dat 'nieuwe reizen' nogal mee, vindt Robrecht Willaert van 'Travel Magazine'. "Het is vooral zaak om te reserveren: zomaar ergens binnenwandelen, kan niet meer." Dit is wat je moet weten voor je naar deze populaire Europese reisbestemmingen vertrekt.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart De keuster

    Wij zitten nu in Mallorca en al die maar zagen van verplichte test enzo , hier zijn ze veel strenger en leven de mensen de maatregelen 10 keer beter na dan in België, overal controle op mondmaskers en ontsmetten van handen, daar kunnen ze in België nog veel van leren.

  • ben Verschuren

    Iedereen gaat en staat waar hij wil, in Spanje en Frankrijk is het masker op vele plaatsen zelfs verplicht, ook houden ze meer afstand van elkaar. Het laatste wat ik zal doen is een Chinees vaccin nemen, dan neem ik liever mijn kans met Corona!

Lees meer