Roos America.
rv Roos America.

Exclusief voor abonnees

Op spoed met Roos Vormer, deel 3: “Als je niet meer het gevoel hebt dat je aan het verdrinken bent, geeft je dat veel energie”

Roos America is spoedarts in het AZ Maria Middelares in Gent, echtgenote van Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer en mama van drie. Speciaal voor 'Het Laatste Nieuws' doet ze op gezette tijdstippen haar verhaal over het coronavirus.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pascal Wuyts

    Roos, zonder u en al die anderen in de medische sector zaten we nu allemaal te creperen. Doe zo verder en hou de moed erin. PS laat Ruud maar gek doen:)

  • Erwin Fiers

    Wat een idiotie.Veel mensen kunnen niet tegen harde geluiden.Waaronder mensen met een verzwakte psyche, hooggevoeligen, autistische mensen, overspannen mensen etc. Die denkt dat ze het warm water uitgevonden heeft.Onze maatschappij vraagt om meer stilte.Vroeger was alles veel rustiger.

Lees meer