4 Juf Charisse wandelt nog altijd rustig met haar derde kleuterklasje door het park. "Als ik ergens schrik voor heb, is het voor blinde terreur. Niet hiervoor."
Joel Hoylaerts / Photonews Juf Charisse wandelt nog altijd rustig met haar derde kleuterklasje door het park. "Als ik ergens schrik voor heb, is het voor blinde terreur. Niet hiervoor."

Exclusief voor abonnees

Op stap in Park Spoor Noord: “Een granaat op de stoep: leg het maar uit aan je kind”

Het is waar hipsters komen werken en tweeverdieners herenhuizen renoveren. Waar een hypermodern ziekenhuis van 19 verdiepingen in de steigers staat en drie jaar geleden een nieuwe schoolcampus voor 7.000 studenten opende. Én het is de plek waar 's nachts granaten ontploffen onder auto's. Vijf nu al, in een paar weken tijd. Dit is Park Spoor Noord.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marjan Van Puyenbroeck

    Het is nooit te vroeg te leren aan je kinderen dat er ook "stoute mensen" rond lopen en dat er dan nog "mensen" zijn die deze willen verdedigen!

  • eric brack

    Let het maar dan uit dat je als groene ouder mee verantwoordelijk bent voor de nieuwe generaties verwarde Belgen. Leg dan maar aan de kinderen uit zolang ouders op links blijven stemmen dit probleem alleen zal blijven groeien. Je moest je als ouder schamen tegenover je kinderen ! En wat zullen die kinderen later denken van hun ouders die zich hebben later verblinden om aan de "juiste " kant van de geschiedenis te staan waarvan iedereen weet dat het de Foute kant is !

Lees meer