Alexander De Croo en Gwendolyn Rutten stelden hun sociaal-economisch verkiezingsprogramma gisteren samen voor.
BELGA Alexander De Croo en Gwendolyn Rutten stelden hun sociaal-economisch verkiezingsprogramma gisteren samen voor.

Exclusief voor abonnees

Open Vld: “We laten rood-groene avonturiers hervormingen niet terugdraaien”

OPEN VLD LEGT BLAUW GROEIPLAN OP TAFEL, MAAR NOG GEEN CIJFERS

Met een diepblauwe economische agenda - 1.000 euro extra netto per werknemer en een flexibeler arbeidsmarkt - probeert Open Vld zich af te zetten tegen het mediaduel tussen N-VA en de groenen. Maar voor de liberale plannen geldt dezelfde hinderpaal als voor alle andere: het gat in de begroting en de afkoelende economie.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Collewaert Theo

    Ze hebben eigenlijk anders weinig recht van spreken, zeker als het over het sociale gat. Ze hebben meegewerkt aan de verhoging van btw op elektriciteit, aan de indexsprong,aan de tax shift die bedrijven miljarden hebben opgebracht, aan de sterke verhoging van de armoede in Vlaanderen, aan afbraak van openbaar vervoer mer hogere prijzen, aan het onbeschrijflijk groot gat in onze begroting van meer dan 8 miljard euro (= 320miljard oude BF) waar ze niet van weten hoe het te dichten enz..

  • Ronny Vansteelandt

    Ik heb er nog geen enkele horen zeggen dat ze de onwettige Turteltaks gaan terug geven aan de bestolen en bedrogen burger. Onbegrijpelijk dat het Grondwettelijk Hof beslistte dat de dief de buit van het eerste jaar mocht houden en toelating kreeg om nog een rooftocht te houden tijdens het tweedde heffingsjaar, ook al was er reeds geconstateerd dat die taks onwettelijk was..

Lees meer