3 Wouter Beke en Koen Geens, hier nog gebroederlijk aan het lachen, verschillen binnen hun partij van mening over het uitbreiden van euthanasie naar dementerenden met een wilsbeschikking.
Photo News Wouter Beke en Koen Geens, hier nog gebroederlijk aan het lachen, verschillen binnen hun partij van mening over het uitbreiden van euthanasie naar dementerenden met een wilsbeschikking.

Exclusief voor abonnees

Opmerkelijke verschillen in de Stem van Vlaanderen: zelfde partij, tegengesteld antwoord

Geert Bourgeois (N-VA) wil af van de bedrijfswagens, Bart De Wever niet. Koen Geens (CD&V) wil euthanasie uitbreiden naar dementerenden met een wilsbeschikking, Wouter Beke niet. En het legaliseren van cannabis? Neen, zegt Tom Van Grieken. Ja, zegt Dries Van Langenhove. De Stem van Vlaanderen legt opmerkelijke verschillen bloot tussen partijgenoten.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robert Sys

    Lijsten moeten alfabetisch worden opgesteld, samen met het nummer wordt de beginletter getrokken, enkel nog naamstemmen. Plaats opnemen, geen tweede mandaat elders.

  • LEO DANEELS

    Is eerder positief aan deze partijen, zolang hun fundamentele programmapunten maar door iedereen worden onderschreven ! Het bewijst juist hoe onnozel die stemtesten zijn! Stemmen gaat vooral over vertrouwen en niet over een paar hype voorstellen die men net voor de verkiezingen lanceert om daarna de prullenbak in te gooien !

Lees meer