2
Tui

Exclusief voor abonnees

Paradepaardje van Boeing: niks mis mee. Maar niemand durft er nog mee vliegen

Wat is er nu mis met de Boeing 737 MAX-8? Officieel nog altijd niets. Toch sloot Europa gisteravond het luchtruim voor het toestel, nadat China, Australië en tientallen andere landen hetzelfde hadden gedaan. De Belgische luchtvaartmaatschappij TUI fly moet puzzelen nu vier toestellen aan de grond blijven, maar belooft dat klanten er niets van merken.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fred Fourgon

    @Brigitte Coussement: ?? Met "waarschijnlijk" en met mysterieuze prietpraat lost men geen complexe problemen op, als er hier al sprake van technische oorzaken zou zijn. Loop nu toch eens niet vooruit op de deskundigen.

  • Lilly Daems

    Inge Beullens - Ook al schakel je naar manueel het systeem dat voor de piloten nog niet zo onder de knie is BLIJFT werken (ook 100% maneel )

Lees meer