Minister van Pensioenen Bacquelaine.
BELGA Minister van Pensioenen Bacquelaine.

Exclusief voor abonnees

Pensioenbom van 10 miljard op ontploffen

Rechter beslist wie uitkeringen van zorgpersoneel moet betalen

Ongezien: in Tongeren moet de rechter vandaag beslissen wie de komende 25 jaar de pensioenen van een Limburgse ziekenhuisgroep moet betalen. De zaak heeft een grote precedentwaarde, gezien er een 'pensioenbom' van 10 miljard boven de lokale besturen hangt.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Achmed Chokri

    Geen nood mensen, er zal altijd pensioen zijn. Wat er is deel je door het aantal trekkenden en dat betaal je uit. Griekenland ging ons voor met 240€ per maand? Maar de Grieken hebben alvast één voordeel, die moeten zich niet echt verwarmen en dat scheelt ook al 100€/maand. Nu, als we in 2019 opnieuw 140.000 mensen binnenlaten, dan zal het vanaf dan 230€/maand zijn....

  • johan vankeirs

    Het word tijd dat deze regeringen vervangen worden.De zakken zijn gevuld en de onze zijn geleegd.Dringend bekwame politici gezocht die hun werk kennen en ten dienste van de gemeenschap staan en niet omgekeerd!

Lees meer