Een vrouw winkelt mét mondkapje: een beeld dat experts graag, maar nog veel te weinig zien.
Florian Van Eenoo Photo News Een vrouw winkelt mét mondkapje: een beeld dat experts graag, maar nog veel te weinig zien.

Exclusief voor abonnees

Politiek plooit (nog) niet voor druk virologen: Veiligheidsraad zal mondmaskers wellicht niet verplichten

Vandaag buigt de Nationale Veiligheidsraad zich over de eventsector, de pretparken, zwembaden, sauna's, cateraars, feestzalen, markten... en over het verplichten van mondmaskers in winkels. Dat laatste stuit op weerzin bij de meeste politici en komt er dus waarschijnlijk (nog) niet. “We hebben al genoeg inspanningen van de mensen gevraagd.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

108 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DANIEL DOMS

    Mond maskers niet verplicht maar wel aan te raden.Waarom deze dan aan iedere Belg toe te zenden of af te halen in apotheek.De zoveelste blunder van onze politiekers die de Belgische staat geld kost?

  • kris vandecasteele

    Stem aub niet meer voor politiekers! Moeten de virologen nog de moeite doen om advies te geven aan zo'n lakse bende ? Ze worden toch genegeerd !

Lees meer