2 De Wellness Kliniek is nog steeds open, ook al werd ze in 2016 al een keer veroordeeld. De overheid kan amper optreden tegen dergelijke privéklinieken.
Borgerhoff De Wellness Kliniek is nog steeds open, ook al werd ze in 2016 al een keer veroordeeld. De overheid kan amper optreden tegen dergelijke privéklinieken.

Proces tegen Genks wellnesskliniek: operatie liep mis, maar dokter was al naar huis

PROCES NA 4,5 JAAR ECHT VAN START

De bekende Genkse Wellness Kliniek riskeert 250.000 euro schadevergoeding te moeten betalen nadat één patiënte "doodbloedde" op de operatietafel en een andere gereanimeerd werd en daarna gewoon verder geopereerd. Chirurgen, verpleegkundigen en de bazin kunnen tot 10 jaar cel krijgen. "Ik ken ze als goede artsen", reageert Jeff Hoeyberghs, ex-eigenaar van de kliniek.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jef Lois

    natuurlijk gaat Jef niks verkeerd zeggen over zijn collega's, die vrouw is zelf schuldig zeker en de artsen hebben niks verkeerd gedaan, het word hoog tijd dat er in deze beroeps categorie eens voorbeelden gesteld worden en dat er zware effectieve straffen uitgesproken worden.

  • aaron aerts

    idd de burger wordt overal gepest met boetes, taksen en krankzinnig beleid. Gaat het om bescherming van Uw gezondheid, dan word je niet gehoord. Wil je eruit stappen, dat mag niet! Je moet jaknikken, meer als 60% van je inkomsten afgeven. En zwijgen. Vooral zwijgen. En blijven doorgaan.

Lees meer