PS-fractieleider Laaouej tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Brusselse afdeling van de PS.  (26/01/2020)
BELGA PS-fractieleider Laaouej tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Brusselse afdeling van de PS. (26/01/2020)

Exclusief voor abonnees

PS-fractieleider Laaouej heeft geen zin in “onstabiele” regering met N-VA: “Nog nooit gedwongen huwelijk weten slagen”

De nummer 3 van de PS mogen we hem niet noemen, maar fractieleider Ahmed Laaouej weet heel goed wat er aan de federale onderhandelingstafel gebeurt - en niet gebeurt. Een definitieve “nee” richting N-VA krijgen we niet te horen, maar uit alles wat hij zegt blijkt dat de PS nog altijd niet van plan is te plooien voor paars-geel. “Ik heb vijf jaar gezien hoe N-VA voor instabiliteit zorgde. Goesting krijg je daar niet van.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lea Van Heybeeck

    Heel juiste conclusie van de PS, maar dit werkt ook langs 2 kanten natuurlijk. Daarom moeten we eindelijk stoppen met alle transfers en een juiste verdeling maken. Ook dat gebeurt bij een gedwongen huwelijk en mislukt huwelijk. Dus Vlaamse partijen maak er werk van! Jullie daadkracht zal afhangen van de stemmen die jullie ervoor krijgen.

  • lu marissen

    Is Vlaanderen met de Walen geen gedwongen huwelijk

Lees meer