Rudi Verstraeten moet dus eerst nog wat gaan werken, voor hij er met de motor op uit kan gaan.
Joel Hoylaerts / Photo News Rudi Verstraeten moet dus eerst nog wat gaan werken, voor hij er met de motor op uit kan gaan.

Exclusief voor abonnees

Rudi (61) moet na 7 weken pensioen weer aan de slag “door foutje vakbond”

"Verdomme, wat een apenland!" Een 61-jarige Mechelaar vloekte vorige week eens goed. Al zeven weken genoot Rudi Verstraeten van zijn vervroegde pensionering, tot hij ontdekte dat hij helemaal niet met pensioen wás. Oeps, foutje van de vakbond. En dus gaat de chef-kok binnenkort noodgedwongen weer aan de slag. “Volgens de vakbond was stempelen gedurende de resterende maanden de oplossing. Maar daar voel ik me echt niet prettig bij.” 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

180 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • René Neeskens

    Helaas is ie geen politieker, want dan was er allang een rijkelijke mouw aan gepast. Wat een bananenland , nogmaals, werken wordt hier niet beloond, klaploperij wel. Binnen een straal van 150 m hier zijn er die NOOiT gewerkt hebben, en nu op pensioen zijn, €1496/maand. Mijn Schoonmoeder heeft +50 j gewerkt en heeft €1296. 200 m verder staat een ‘sociale’ .woonwiijk waar niemand werkt , behalve in het zwart dan. Waar zijn wij toch mee bezig ?Deze reactie zal wel niet geplaatst worden.

  • Danny Damiaens

    Nog altijd zijn er ambtenaren die heden op 56 met pensioen gaan.Vraag maar na!De ene moet 38 jaar en de andere 45 jaar met een maandelijkse boete omdat de persoon geen 65 is!

Lees meer