3 Medewerkers van het labo onderzoeken de flat in Berchem waar agenten de lichamen van vader en zoon vonden.
Marc De Roeck Medewerkers van het labo onderzoeken de flat in Berchem waar agenten de lichamen van vader en zoon vonden.

Exclusief voor abonnees

Ruzie over geld en drugs aan basis Antwerps gezinsdrama, maar wie vermoordde wie?

Man (37) sterft bij gezinsdrama, vader (72) levensgevaarlijk gewond

Bij een gezinsdrama in Berchem is gisteren een 37-jarige man om het leven gekomen. Het gaat om Bruno Vroomen, die als tiener gold als dé Belgische hoop in de autosport maar later aan lagerwal geraakte. Zijn 72-jarige vader werd met levensgevaarlijke verwondingen naast hem gevonden. Een ruzie over geld en drugs zou aan de basis van het gezinsdrama liggen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • BERTRAND GEWELT

    Ja Wout Vanstraelen, reed in mijn team en was één van de grootste talenten ooit. We zijn er allemaal kapot van. Veel sterkte aan de mama

  • Tom Der Kinderen

    Joeri, net die instelling van het ligt aan de buurt getuigt van wat een zwakkeling en excuus zoeker je bent. Geen karakter en wil om te doen wat hoort. Je kan je niet blijven verschuilen achter je jeugd of opvoeding als je volwassen bent.

Lees meer