BELGA

Exclusief voor abonnees

Slangen op maandag. Wij tellen dagelijks de slachtoffers van het virus. Maar wie telt het aantal jonge levens dat er gebroken wordt?

Noël Slangen overschouwt in zijn gastcolumn de politieke week

Het zou onverantwoord zijn om leerkrachten die in een risicogroep zitten, te verplichten om in coronatijd voor de klas te staan. Maar het is minstens zo onverantwoord om de scholen in lockdown te houden. Wij tellen dagelijks de slachtoffers die dit smerige virus maakt. Maar wie telt het aantal jonge levens dat er gebroken wordt? Kinderen en jongeren zijn het minst vatbaar voor Covid-19, maar ze zijn er langzaamaan wel het grootste slachtoffer van.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • stefan crama

    Dit virus treft ons allemaal, jong EN oud. Laten we niet in deze val van verdeeldheid trappen want ooit word iedereen oud en wat dan!

  • Jennifer Peeters

    Kinderen en jongeren het grootste slachtoffer? Doe eens normaal hé. Die leven veilig in hun bubbel terwijl de zorgverleners in de gevarenzone staan!!!

Lees meer