2 Operator Nathalie staart, net als een tiental collega's, naar grote schermen met berichten en foto's in de zwaar beveiligde meldkamer van Verisure.
Jan De Meuleneir/Photo News Operator Nathalie staart, net als een tiental collega's, naar grote schermen met berichten en foto's in de zwaar beveiligde meldkamer van Verisure.

Exclusief voor abonnees

Slimme alarmsystemen in opmars: “We zien u meneer. Laat alles maar staan, de politie is al onderweg”

Als de bladeren vallen en zes uur 's avonds eigenlijk meer op twee uur 's nachts lijkt, start het hoogseizoen voor inbrekers. Al lopen bandieten gelukkig geregeld zelf een blauwtje, want slimme alarmsystemen zijn fors in opmars. Marktleider Verisure kreeg dit jaar al één miljoen alarmen binnen en spreekt de inbrekers zélf aan. "We hebben u gezien, meneer. Laat alles maar mooi staan, de politie is onderweg."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Steve Verdonck

    Laat je niet vangen door deze gesponsorde (lees: gekochte) reclame door een multinational als Verisure! Mooie praatjes, maar het materiaal is absolute rommel en ze werken met wurgcontracten waardoor je minstens 5 jaar vast hangt aan hun, in die tijd je zelf geen eigenaar bent van je eigen alarmsysteem, en op het einde van de rit heb je 3x de prijs van een normaal en degelijk alarmsysteem betaald!

  • mike vanginderen

    Wij zien u meneer,laat alles staan, politie komt. Antwoord de inbreker, ik ben minderjarig, je kan me niets maken.

Lees meer