2 Hans Bonte noemt Crombez weinig geloofwaardig. Maar volgens Conner Rousseau, kersvers Vlaams fractieleider, is niet alles de schuld van de voorzitter.
VTM Hans Bonte noemt Crombez weinig geloofwaardig. Maar volgens Conner Rousseau, kersvers Vlaams fractieleider, is niet alles de schuld van de voorzitter.

Exclusief voor abonnees

Sp.a-fractieleider wil rangen sluiten: “Komaan Hans, nu zijn we wéér over onszelf bezig”

Volgens Hans Bonte heeft sp.a absoluut een nieuwe voorzitter nodig en moet John Crombez zich geen kandidaat meer stellen. Vlaams fractieleider Conner Rousseau reageert misnoegd. "Hans zegt terecht dat de partij te veel met zichzelf bezig is geweest. Maar wat is het resultaat van zijn uitspraken? Dat we wéér over onszelf praten."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Roesems

    Het Socialisme van de straat moet terug aan bod komen, maar door de misbruiken in het recente verleden zal dat een generatie aan tijd kosten. De graaiers die zelfs hun eigen, geld behoevende leden , hebben gepluimd hebben zoveel schade aangericht dat het herstel jaren zal kosten. Forceren is niet de goede strategie, langzaam opnieuw opbouwen Nu de opruimers terechtwijzen is verkeerd en is een gebrek aan visie. a.u.b maak er geen Bonte show van.

  • François Nuyts

    Bij sp-a vallen er niet veel rangen meer te sluiten de laatste jaren wegens gebrek aan capabele kandidaten .

Lees meer