5 Een illustratie van de Crew Dragon van SpaceX.
Photo News Een illustratie van de Crew Dragon van SpaceX.

Exclusief voor abonnees

SpaceX lanceert de ‘Crew Dragon’ met Amerikaanse astronauten aan boord: alle cijfers en details over historische ruimtevlucht

Vandaag is een historische dag in de geschiedenis van de ruimtevaart. Niet alleen werden vandaag voor het eerst in bijna tien jaar eindelijk weer NASA-astronauten vanop eigen Amerikaanse bodem richting ruimte gelanceerd, de Crew Dragon van SpaceX is meteen ook het eerste nagelnieuwe toestel sinds het debuut van de Spaceshuttle in 1981.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rik Hofman

    Domheid, wie er alles van wil weten moet bij Van Opstal zijn.

  • jeroen Deschrijver

    Sus, we hoeven je woorden niet te onthouden, er zijn al massa's goede dingen van gekomen. Onder andere de computer waarop jij nu je gal aant spuien bent. En wat voor jou hoeft of niet heeft alleen voor jou belang. Onbelangrijk hier dus.

Lees meer