AFP

Exclusief voor abonnees

Stamcellen Belgische baby's naar Polen getransporteerd: databank weet zelf niet welke stalen waar bewaard worden

Honderden Belgische ouders die navelstrengbloed lieten invriezen bij Cryo-Save, hebben te horen gekregen dat de stamcellen van hun baby naar Polen getransporteerd zijn. Maar welke samples van welke kinderen waar juist zitten? Niemand die het weet.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lilianne Van Neylen

    Zoals altijd: wetten volgen wordt niet gecontroleerd en indien wel wordt er niet gestraft! In dit ongeleid projectiel van een land kan alles! Want een BELEID is hier al jaren onmogelijk! Snel en op een corrupte manier geld verdienen daarentegen is een nationale sport, zeker bij die die “handtekeningen” moeten zetten.

  • Albert Hendrix

    Typisch voor België ,is me dat een achterlijk land geworden.De Hollanders hadden toch gelijk met hun Belgen moppen? Ik ben echt beschaamd om Belg te zijn.

Lees meer