Koen Van Kerkhoven (COC) wil dat de draaiboeken voor volgend schooljaar uiterlijk over een week klaarliggen. "Anders trek ik aan de bel."
Gregory Van Gansen / Photo News Koen Van Kerkhoven (COC) wil dat de draaiboeken voor volgend schooljaar uiterlijk over een week klaarliggen. "Anders trek ik aan de bel."

Exclusief voor abonnees

Topman vakbond spreekt Ben Weyts tegen: “Scholen kunnen wél nog sluiten”

Geen lockdown meer? Topman grootste onderwijsvakbond is daar zo zeker niet van

"Een akkoord over onderwijs? Zo sterk zou ik het niet formuleren. Er is een kader dat verder moet worden ingevuld. Veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen - leerkrachten, leerlingen en ouders - zijn minstens even belangrijk als het recht op leren. En de work-lifebalans van het personeel, want na de voorbije maanden zijn onze mensen op." Minister Weyts is nog niet klaar met de grootste onderwijsvakbond en zijn topman Koen Van Kerkhoven (48).

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc de peuter

    Scholen sluiten.bedrijven sluiten.en leven van hemese dauw.

  • Eddy DESMET

    De leerkrachten, die tijdens de hele corona lockdown het beste van zichzelf gaven en onverdroten verder werkten om hun leerlingen zoveel mogelijk vooruit te helpen - en dat is absoluut een volstrekte meerderheid - die leerkrachten hebben hun loon meer dan dik en dubbel verdiend … tot spijt van wie het benijdt en hun werk onterecht probeert te minimaliseren !

Lees meer