3
Joel Hoylaerts/Photo News

Exclusief voor abonnees

Tropisch warm, en de naaktcampings in ons land als eerste volzet: onze reporter ging kijken

Aanschuiven is het, voor de schaarse naturistencampings van ons land. Op het naaktstrand van Bredene kunnen liefhebbers door corona immers niet meer terecht en een kledingvrije trip naar het buitenland is door het virus ook al niet evident. Bovendien creëren deze vreemde tijden een nieuw publiek: naturistencampings bieden ruimte en privacy, wat handig is als je smetvrij met verlof wil. Onze reporter Nadine Van Der Linden ging in deze tropische week naar camping Grensland - volgens alle vereisten, maar wel met een erg grote notablok.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric brack

    Jammer dat ze het naaktstrand in Bredene gesloten hebben voor een groep textiel-gangers die nog in het Victoriaans tijdperk leven. In Nederland zijn er redelijk wat plaatsen waar je nog gelukkig naakt kan zijn. In Frankrijk gelukkig ook nog.

  • Jan Janssens

    Stuk tussen Nieuwpoort en Oostduinkerke zou ideaal zijn als nieuw naturistenstrand. Lang, Heel groot strand, geen bebouwing, en er zit een naturistenvereniging vlakbij...

Lees meer