4 Ali Akyüz en zijn vrouw.
Photonews Ali Akyüz en zijn vrouw.

Exclusief voor abonnees

Turkse man uit Willebroek moet terechtstaan vanwege ‘terroristische’ Facebookposts

Een Turkse man uit Willebroek (53) zit al tweeënhalve maand in een Turkse gevangenis omdat hij op Facebook kritiek uitte over het regime. De politie arresteerde Ali Akyüz voor de verspreiding van "terroristische propaganda". Zijn familie is radeloos: "Hier noemen we dat vrije meningsuiting, daar riskeer je twintig jaar cel."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • herman de genst

    Peter blijf jij dan maar hier als je er toch van overtuigd bent dat het er zo slecht is ? ik weet in elk geval dat je ginder de jan niet moet gaan uithangen tegen politie of noem maar op , heb voorbeelden gezien . trouwens als ik ginds bij nacht op straat loop voel ik mij veiliger dan op veel plaatsen in ons landje . en dan nog , je bent er nog nooit geweest ? wat is jou positie dan om te oordelen ? en goedkoop ? ik weet niet wat jij goedkoop noemt ? thuisblijven is het goedkoopst uiteraard .

  • Kevin De hoon

    3000km verder en daar nog druk om make. Lekker op vakantie elke jaar. mensen zijn heel vriendelijk, en het eten ook!

Lees meer