3 Ook BV's steunen de campagne. Actrice Tinne Oltmans die MNM-dj Tom De Cock op z'n achterste slaat: best oké - als De Cock er toestemming voor geeft, toch.
RV Ook BV's steunen de campagne. Actrice Tinne Oltmans die MNM-dj Tom De Cock op z'n achterste slaat: best oké - als De Cock er toestemming voor geeft, toch.

Exclusief voor abonnees

Twee jaar na #MeToo moet iédereen de vraag stellen: is 't oké?

NIEUWE CAMPAGNE EN TEST OM SEKSUEEL OVERSCHRIJDEND GEDRAG TE VOORKOMEN

Exact twee jaar geleden ontstond de hashtag #MeToo. Nu halen drie maatschappelijke organisaties, waaronder Sensoa, niet de hashtag maar wel het onderliggende thema van onder het stof. Met een brede publiekscampagne willen ze iedereen - potentiële daders én slachtoffers - doen nadenken over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat doen ze met één slagzin. “Is 't oké?"

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Verstappen Martine

    Wat een gezeik zeg. De sfeer op het werk is hierdoor helemaal veranderd en nee ik zeg niet dat misbruik mag, maar er zijn grenzen, tegenwoordig durven de mannen op het werk zelfs niet meer een schouderklopje geven. En ik ervaar het ook niet als neerbuigend of als misbruik als de mannen hier het woordje lieverd gebruiken. Ik zit achter de receptie en de arbeiders hebben nu eenmaal een andere manier van doen, daar bedoelen ze niks verkeerd mee.

  • Albert De Vries

    Stel dat mannen ook zo eens de #MeToo-toer op zouden gaan...

Lees meer