3 Ook BV's steunen de campagne. Actrice Tinne Oltmans die MNM-dj Tom De Cock op z'n achterste slaat: best oké - als De Cock er toestemming voor geeft, toch.
RV Ook BV's steunen de campagne. Actrice Tinne Oltmans die MNM-dj Tom De Cock op z'n achterste slaat: best oké - als De Cock er toestemming voor geeft, toch.

Exclusief voor abonnees

Twee jaar na #MeToo moet iédereen de vraag stellen: is 't oké?

NIEUWE CAMPAGNE EN TEST OM SEKSUEEL OVERSCHRIJDEND GEDRAG TE VOORKOMEN

Exact twee jaar geleden ontstond de hashtag #MeToo. Nu halen drie maatschappelijke organisaties, waaronder Sensoa, niet de hashtag maar wel het onderliggende thema van onder het stof. Met een brede publiekscampagne willen ze iedereen - potentiële daders én slachtoffers - doen nadenken over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat doen ze met één slagzin. “Is 't oké?"

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Verstappen Martine

    Wat een gezeik zeg. De sfeer op het werk is hierdoor helemaal veranderd en nee ik zeg niet dat misbruik mag, maar er zijn grenzen, tegenwoordig durven de mannen op het werk zelfs niet meer een schouderklopje geven. En ik ervaar het ook niet als neerbuigend of als misbruik als de mannen hier het woordje lieverd gebruiken. Ik zit achter de receptie en de arbeiders hebben nu eenmaal een andere manier van doen, daar bedoelen ze niks verkeerd mee.

  • Albert De Vries

    Stel dat mannen ook zo eens de #MeToo-toer op zouden gaan...

Lees meer