Khalid Bouloudo, brein achter de kidnapping, en vader E.T. zaten in dezelfde periode in de gevangenis van Hasselt.
Marc Baert Khalid Bouloudo, brein achter de kidnapping, en vader E.T. zaten in dezelfde periode in de gevangenis van Hasselt.

Exclusief voor abonnees

Vader ontvoerde jongen zat samen met verdachte in gevangenis en schepte op over zijn drugsgeld

De vader van de ontvoerde jongen (13) uit Genk zat wegens drugssmokkel in de gevangenis van Hasselt, toen ook Khalid Bouloudo - het vermeende brein achter de kidnapping - daar werd vastgehouden. Dat bevestigen meerdere bronnen. De vader van de jongen zou tegen medegevangenen hebben gepocht dat hij "massa's geld had verdiend met drugs" en dat "de flikken het niet hadden gevonden".

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lea Van Heybeeck

    Staat hierin Geens niet in discussie? Niemand vraagt hem iets? Zo een zaak die toch wel heel veel vraagtekens oproept en Geens wordt zelfs niet ter verantwoording geroepen?

  • Dirk Van den Lemmer

    Een prachtig verhaal dat losgeld. Niemand wist van een ontvoering. En de jongen komt gewoon terug binnen gewandeld. Gewoon een nieuwe methode om drugsgeld wit te wassen onder elkaar.

Lees meer