4 Op het strand van La Grande Motte in het zuiden van Frankrijk kwamen zonnekloppers uit de buurt - netjes van elkaar gescheiden door touwen - gisteren genieten van het mooie weer.
Photo News Op het strand van La Grande Motte in het zuiden van Frankrijk kwamen zonnekloppers uit de buurt - netjes van elkaar gescheiden door touwen - gisteren genieten van het mooie weer.

Exclusief voor abonnees

Vamos a la playa: zo ziet vakantie in Frankrijk, Spanje of Italië er deze zomer uit

Met een beetje geluk kunnen we vanaf half juni weer binnen Europa reizen. We mógen dus dromen van een vakantie in Frankrijk, Italië of Spanje. Al zal een toeristisch verblijf daar er helemaal anders uitzien dan vorig jaar. Wat mogen we precies verwachten? En is het wel veilig?

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hein Van Horenbeek

    Betaal maar veel geld om in het buitenland nog niet te mogen doen waar je zin in hebt. Ik heb mijn vakantie in Madeira geannuleerd en ga naar mijn appartement aan de kust. Als het weer zo mooi is als de laatste jaren, zeker zo goed. We zien dan het volgend jaar wel wat het wordt.

  • robert dumortier

    Als dat waar is hebben we voor niks thuis gezeten dit jaar moeten de grenzen gesloten blijven!

Lees meer