9
Photo News

Exclusief voor abonnees

Van 797 euro tot 2.500 euro per maand, zes Vlamingen getuigen: "Met dit pensioen moeten wij het doen"

Ons pensioen. Niet iedereen is erover te spreken, en toch geraken we er niet over uitgepraat - zeker niet nu partijen opbieden over het minimumpensioen van 1.500 euro. De rusthuisfactuur is daarmee nog niet betaald, zo bleek deze week, maar wat kunnen we wél met dat bedrag? Zes Vlamingen over hoe ver ze springen met hun habbekrats, of hun grijze goud. Hun pensioen.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

210 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jan geens

    Ik snap best dat de staat iets moet doen om ambtenaren te motiveren. Alleen nu wordt de ambtenaar gemotiveerd met een onevenwichtige holdup op de werknemersbijdragen . De staat trakteert dus met het geld van een ander ...en zo kun je natuurlijk vele poppetje zetten -immers netto=bruto voor hen. Hoe je de pensioenen gaat betalen ; dat zien we over 45 jaar dan wel weer ..

  • LUC VAN DER VEKEN

    Pensioen krijg je naargelang je hebt bijgedragen. Dus: dat is niet profiteren van de sociale zekerheid!

Lees meer