Paul Van Tigchelt van het OCAD moest gisteren uitleg geven in de Kamer, samen met onder anderen procureur Frédéric Van Leeuw.
Photo News Paul Van Tigchelt van het OCAD moest gisteren uitleg geven in de Kamer, samen met onder anderen procureur Frédéric Van Leeuw.

Exclusief voor abonnees

Veiligheidsdiensten ongerust over nieuwe situatie in Syrië: “We zijn onze ogen en oren kwijt”

De veiligheidsdiensten zijn de controle kwijt op Belgische IS-strijders in gevangenissen in het noorden van Syrië, zo geeft de top van de veiligheidsdiensten toe. "Alle westerse mogendheden vertrekken daar. En dat zijn onze ogen en oren."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Diane Bernaerts

    “Rusland heeft een meesterlijke zet gedaan om zijn positie in de regio te versterken"? Zeg eerder: Trump heeft hier een oerstomme zet gedaan die de positie van Rusland in de regio versterkt. Afspraakje met Poetin?

  • Jan De Maeyer

    Als je van dat crapuul de Belgische nationaliteit afneemt dan kunnen ze toch niet meer terug naar Europa?

Lees meer