2 Beschuldigde Jonny Van Den Broeck werd onophoudelijk bestookt met vragen tijdens de zitting, zowel door de voorzitter als door de advocaten van Shashia’s nabestaanden.
Photo News Beschuldigde Jonny Van Den Broeck werd onophoudelijk bestookt met vragen tijdens de zitting, zowel door de voorzitter als door de advocaten van Shashia’s nabestaanden.

Exclusief voor abonnees

Verdachte Pokémon-moord over dodelijke wurgseks: “Ik wil het superextreem doen. Tot ze zal sterven”

Antwerpen is vermoedelijk aan nog erger ontsnapt. Op het moment dat hij net de put met het lijk van Shashia Moreau er in had dicht gegooid, was de seksueel geobsedeerde Jonny Van Den Broeck al weer aan het chatten met een meisje dat “naar zijn Pokémon moest komen zien”. Ook voor dodelijke “wurgseks”? “Daar kan ik geen uitspraken over doen”, zei beschuldigde gisteren ontwijkend. Vandaag getuigen o.m. de moeder, de vader, de stiefvader en de broer van het slachtoffer. Er zal ook een pop naar het proces worden gebracht, waarop Van Den Broeck moet tonen hoe hij Shashia gewurgd heeft.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Wouter Van de Walle

    Danielle, die reconstructie kon niet gedaan worden voor het proces omdat hij nu pas bekend heeft..

  • Peter Janssens

    Het verschil tussen een moordenaar en een seriemoordenaar is dat de laatste een hogere intelligentie hebben dan de gemiddelde mens en zo lang uit de kluwen van het gerecht kunnen blijven. Deze moordenaar had dus geen schijn van kans om een seriemoordenaar te worden.

Lees meer