6 Hoofdverdachte Christian Brückner (rechts) en de boerderij waar hij tussen 1995 en 2007 verbleef, op amper 3,2 kilometer van het complex waar Maddie McCann verdwenen is.
AFP/BILD Hoofdverdachte Christian Brückner (rechts) en de boerderij waar hij tussen 1995 en 2007 verbleef, op amper 3,2 kilometer van het complex waar Maddie McCann verdwenen is.

Exclusief voor abonnees

Vermoordde Duitse pedofiel Maddie? “Nog nooit zo'n duidelijk spoor, maar bewijs het maar”

De 43-jarige Duitse hoofdverdachte in het onderzoek naar de verdwenen Britse peuter Maddie McCann (3) heeft een naam gekregen: Christian Brückner. Zijn driften, zijn strafblad, zijn verblijf: alles wijst in de richting van de veroordeelde pedofiel, maar hard bewijs is er nog niet. Wij maken een overzicht van de vaak gruwelijke feiten die de Duitser op zijn kerfstok heeft en de onderzoeksdaden waarmee hij dan toch in het vizier kwam van de politie.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marcus Vadis

    Waarom brengen ze dit al in het nieuws over de hele wereld terwijl er enkel een vermoeden is? Er zijn al zoveel vermoedens geweest in deze zaak zonder enig resultaat. Het lijkt een beetje op de zaak van de "bende van Nijvel".

  • bart vansteenkiste

    geen lijk , geen dna , ook geen dna of bewijzen dat de dader in het huis heeft geweest of van het bloed dat in de tijd was gevonden in een koffer , u kan een verdachte hebben maar daarvoor zal u toch wat hardere bewijzen moeten hebben om hem daarvoor te veroordelen vrees ik , natuurlijk is die verdacht , maar zoals de titel zegt , hoe ga je dat bevestigd krijgen als hij zijn mond niet openend .

Lees meer