Veel beton, ziet Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck in Brussel, maar: "Hier wonen 7.000 mensen per km2. In Parijs zijn dat er 22.000, hé."
Photo News Veel beton, ziet Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck in Brussel, maar: "Hier wonen 7.000 mensen per km2. In Parijs zijn dat er 22.000, hé."

Exclusief voor abonnees

Vlaams bouwmeester fronst bij uitstel betonstop: "Het huis staat in brand. En wij? Wij kijken eerst of we blusvergunning hebben"

"Het huis staat in brand, maar we blussen niet. Nee, we kijken na of de blusvergunning nog in orde is. En of water wel helpt tegen vuur." Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck windt er geen doekjes om: het uitstel van de betonstop is geen goeie zaak. "In 2040 is het eigenlijk al te laat."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • william Masson

    heb de man bezig gehoord samen met Pira van Groen, uw weet wel de dame die eigenhandig verantwoordelijk is voor het verkeer infarct in Hove, de mensen die bouwgrond hebben en die een vergoeding zouden krijgen moeten niet te veel verwachten, we gaan het omvormen tot landbouwgrond en die is toch niet veel waard.

  • JORIS NIJS

    Eerst klagen dat de dichtheid te laag is maar ze bepalen zelf wel dat er max x meter hoog gebouwd mag worden. Dan moet je niet komen klagen dat uw densiteit het laagste van europa is he

Lees meer