Veel beton, ziet Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck in Brussel, maar: "Hier wonen 7.000 mensen per km2. In Parijs zijn dat er 22.000, hé."
Photo News Veel beton, ziet Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck in Brussel, maar: "Hier wonen 7.000 mensen per km2. In Parijs zijn dat er 22.000, hé."

Exclusief voor abonnees

Vlaams bouwmeester fronst bij uitstel betonstop: "Het huis staat in brand. En wij? Wij kijken eerst of we blusvergunning hebben"

"Het huis staat in brand, maar we blussen niet. Nee, we kijken na of de blusvergunning nog in orde is. En of water wel helpt tegen vuur." Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck windt er geen doekjes om: het uitstel van de betonstop is geen goeie zaak. "In 2040 is het eigenlijk al te laat."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • william Masson

    heb de man bezig gehoord samen met Pira van Groen, uw weet wel de dame die eigenhandig verantwoordelijk is voor het verkeer infarct in Hove, de mensen die bouwgrond hebben en die een vergoeding zouden krijgen moeten niet te veel verwachten, we gaan het omvormen tot landbouwgrond en die is toch niet veel waard.

  • JORIS NIJS

    Eerst klagen dat de dichtheid te laag is maar ze bepalen zelf wel dat er max x meter hoog gebouwd mag worden. Dan moet je niet komen klagen dat uw densiteit het laagste van europa is he

Lees meer