2 Als de regering-Jambon de kiezer geen pijn wil doen, wordt het zaak de beoogde werkzaamheid van 80% te realiseren.
Photo News Als de regering-Jambon de kiezer geen pijn wil doen, wordt het zaak de beoogde werkzaamheid van 80% te realiseren.

Exclusief voor abonnees

Vlaamse onderhandelaars buigen zich eerst over de centen: “Grote zotternijen worden moeilijk”

De Vlaamse onderhandelaars duiken eerst en vooral in de Vlaamse begrotingscijfers. Jambon I bulkt van de ambitie, maar hoe betaalt Zweeds-bis die plannen? "Grote zotternijen worden moeilijk."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

127 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan peeters

    Natuurlijk niet, de NVA heeft er zowel Vlaams als federaal een boeltje van gemaakt en een miljarden begrotingstekort achter gelaten, als beloning hebben Van Overtveldt en Bourgeois van De wever een rijkelijk postje in Europa gekregen en nog zijn er 25 % Vlamingen die niet zien dat ze goed bedrogen zijn.....waarschijnlijk waren zij tevreden met wat ranzigheid......hoe dom kan men zijn.

  • Geert Heylen

    Schaf het kindergeld en kraamgeld af en we hebben een jaarlijkse besparing van +10 miljard !!!!!! De kinderarmoede zal daardoor ,op termijn,dalen ....aangezien sommige bevolkingsgroepen , met kroostrijke gezinnen , dit aanzien als extra inkomen .

Lees meer