Wanneer Bart Somers haar op het toetredingscongres verrast met een bos bloemen, kan Rutten - al quasi 48 uur wakker - haar duwende tranen niet meer tegenhouden.
BELGA Wanneer Bart Somers haar op het toetredingscongres verrast met een bos bloemen, kan Rutten - al quasi 48 uur wakker - haar duwende tranen niet meer tegenhouden.

Exclusief voor abonnees

Waarom Rutten de kelk laat passeren: eerst de inhoud, dan de postjes

Het is door haar hoofd geflitst, maar Gwendolyn Rutten (Open Vld) past dan toch voor de tweede liberale ministerpost en katapulteert Lydia Peeters naar de Vlaamse regering. Dat ze de kelk laat passeren, zorgt voor speculatie over haar ambities. "Wat is ze van plan?"

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

187 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • joannes Roderigas

    wil gewoon deel uitmaken van de federale, meer niet.

  • Jef Heffens

    Rutten a.u.b. blijf in de dorpspolitiek van je gemeente daar zat je goed en dan ga je vermijden dat de VLD helemaal van de kaart geveegd wordt.

Lees meer