2 Omdat crematoria de toestroom niet aankunnen, worden lichamen van slachtoffers voorlopig naar een ijspiste gebracht.
Photo News Omdat crematoria de toestroom niet aankunnen, worden lichamen van slachtoffers voorlopig naar een ijspiste gebracht.

Exclusief voor abonnees

Waarom Spanje zo hard getroffen wordt? Schuld van premier en boze vrouwen

"Spanje wordt erger dan Italië." Vijf dagen na de voorspelling van intensivist Geert Meyfroidt (UZ Leuven) komt ze uit: Spanje telt 3.416 doden. Enkele redenen: een bange regering, een kapot bespaarde gezondheidszorg en een massabetoging van vrouwen.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Martien De Four

    Jean pierre deman. Ik meen dat u zich vergist. In spanje is wel degelijk een regering aan de macht van socialisten met een socialistische premier. En de socialisten zijn bijna continu aan de macht geweest na het franco tijdperk.

  • Jean-Pierre Deman

    Een geluk dat er bij ons een tijd was dat CD&V en SP.A aan het roer stonden of we zaten in hetzelfde schuitje als Spanje. Dit nva ten spijt.

Lees meer